Hampaiden valkaisu

OTA NÄMÄ ASIAT HUOMIOON ENNEN TOIMENPIDETTÄ:

1. Hammaskivi ja pinnalliset värjäymät tulee puhdistaa ennen toimenpidettä, varsinkin jos viime kerrasta on kauan aikaa. Toimenpiteen voi tehdä myös vastaanotolla.  Yleensä ikenet ovat erittäin vuotavat hammaskiven poiston jälkeen joten on varattava uusi aika hampaiden valkaisuun muutaman päivän päähän jotta ikenet pääsevät kunnolla paranemaan.

2. Hampaiden tulee olla kunnossa mikä tarkoittaa sitä ettei tulehduksia, lohkeamia tai reikiä tulisi olla. Hampaiden tulisi siis olla ehjät ennen valkaisutoimenpidettä.

3. Valkaisutoimenpiteellä voidaan valkaista ainoastaan omaa hammasluuta eli ei keinotekoisia hampaita kuten kruunuja tai hampaiden paikkoja.

4. Raskaana oleville ei suositella hampaiden valkaisua.

5. Valkaisun jälkeen voi ilmetä lievää vihlontaa hampaiden pinnoilla muutaman päivän ajan.

6. Valkaisu tulos on pysyvä, mutta runsas värjäävien ruoka- ja juoma-aineiden käyttö heikentää valkaisun tehoa.

7. Turvallinen aikaväli toimenpiteen uusimiseen on kerran vuodessa.

Vastaanotolla on käytössä Yotuel Special -valkaisumenetelmä mikä on tehokas ja helppokäyttöinen. Tuote sisältää vetyperoksidia, ksylitolia ja kaliumfluoridia. Käsittelyaika on 2 x 15 minuuttia.

Vastaanotolta ei valitettavasti saa kotikäyttöön tarkoitettuja valkaisugeelejä valkaisulusikkaan!  

Toimenpide on nopea ja tehokas ja se käy käytännössä näin:

1.Levitetään ikenien suoja-aine


2. Levitetään valkaisuaine, annetaan vaikuttaa yhteensä n.30 min ja geeli poistetaan. Tarvittaessa toimenpide toistetaan uudella käynnillä. Yleensä yksi käsittely on riittävä.

3. Valkaisu on valmis!