Klinikka

Vastaanotto sijaitsee omakotitaloalueella tampereen härmälän kaupunginosassa. Vastaanotolla on oma sisäänkäynti talon B-rapun puolella.

Talon vieressä auton pysäköintipaikka. Lisäksi auton voi pysäköidä ilmaiseksi kadulle niin että auton renkaat ovat ajotiellä. Alueella sakotetaan jos auto on väärin pysäköitynä ajotiellä.

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Härmälä ohi Bussi - 1, 1A,1B,1C Bussi - 11,11C,11B. Pysäkki: Härmälän leirintäalue tai Härmälän koulu.

Odotusaula sijaitsee alakerrassa. Vastaanotolla EI OLE HISSIÄ. Vastaanottohuone sijaitsee talon toisessa kerroksessa jonne on kulku vain rappuja pitkin. 


 HLL Isabella Tursa-Sutaj esittely 

V.2002 valmistuin suuhygienistiksi Turun AMK:sta ja siitä lähtien tein suuhygienistin töitä yksityispuolella Tampereella aina v.2006 saakka jolloin perustin oman yksityisvastaanottoni.

V.2007 lähdin ulkomaille opiskelemaan hammaslääkäriksi. Valmistuin v.2013 ja olen tehnyt siitä lähtien hammaslääkärin töitä sekä yksityisellä että kunnallisella puolella. 

Teen vastaanotollani erityisesti iensairauksien hoitoa. Sydäntä lähellä ovat lapsi- ja pelkopotilaat. Pyrin kouluttautumaan säännöllisesti ja myös suomen rajojen ulkopuolella. 

Pidän itseäni rauhallisena, potilaat huomioon ottavana sekä kansainvälisenä hammaslääkärinä. Puhun suomen lisäksi englantia, saksaa, ruotsia ja slovakiaa.

Tervetuloa, Välkommen, Welcome, Willkommen, Vitajte!